Blitz Media Art

email-icon

vanzari@blitzartmedia.ro

phone-icon

0749303563 0765316295

Servicii colantari auto

Gama noastră completă de servicii de producție publicitară

Descoperă gama noastră completă de servicii de producție publicitară, servicii colantari auto, special concepute pentru a-ți aduce brandul în prim-plan. De la colantări auto și litere volumetrice, până la materiale promoționale personalizate și soluții inovatoare de print, suntem partenerul tău de încredere în crearea unei prezențe vizuale remarcabile. Cu BlitzArtMedia, vei beneficia de servicii de calitate superioară, rezultate excepționale și o echipă pasionată de profesioniști gata să transforme viziunea ta în realitate.

print.png

Print indoor/outdoor

Oferim servicii de tipar și print pentru diverse materiale publicitare, cum ar fi afișe, postere, flyere, cataloage, pliante, autocolante etc. Utilizăm tehnologii avansate pentru a obține rezultate de calitate superioară.

l

Litere volumetrice

Realizăm litere volumetrice personalizate, potrivite pentru identitatea vizuală a afacerii dumneavoastră. Acestea pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi PVC, aluminiu, oțel inoxidabil sau acrilic, și pot fi iluminate sau neiluminate.

cassete

Casete luminoase

Producem casete luminoase personalizate, care pot fi utilizate pentru afișaje publicitare exterioare. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi iluminate cu ajutorul sistemelor LED, asigurând o vizibilitate maximă în timpul zilei și al nopții.

3d

Colantări auto

Oferim servicii profesionale de colantare auto, care includ aplicarea de grafică, sigle, texte și alte elemente de design pe vehicule comerciale. Această metodă de promovare mobilă eficientă vă permite să vă expuneți brandul în mod constant în fața publicului țintă.

flag

Steaguri și catarge

Producem steaguri personalizate, de diferite dimensiuni și forme, realizate din materiale durabile și rezistente la intemperii. Oferim și sisteme de catarge pentru a susține steagurile și a le expune în mod vizibil în spațiile exterioare.

brochure.png

Materiale promoționale

Punem la dispoziție o gamă variată de materiale promoționale, precum căni personalizate, pixuri, tricouri, insigne, brelocuri etc. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul și designul dumneavoastră pentru a promova afacerea într-un mod creativ.

images

Tapet

Oferim servicii de tipar și aplicare de tapet personalizat, care poate fi utilizat pentru decorarea spațiilor comerciale sau rezidențiale. Avem o gamă variată de imagini și modele, iar materialele noastre de înaltă calitate asigură un aspect estetic și durabilitate.

cinema-reel

Montaje

Echipa noastră de profesioniști vă poate asista în procesul de montaj și instalare a diferitelor produse publicitare și de decor. Ne asigurăm că toate elementele sunt plasate corespunzător și că rezultatul final este pe deplin satisfăcător.

window

Folie sablare / antiefracție / protecție solară

Oferim servicii de aplicare a foliilor speciale pentru sablare, protecție antiefracție și protecție solară. Acestea pot fi utilizate pentru ferestre, uși sau alte suprafețe, oferind intimitate, securitate sau reducerea radiațiilor solare.

spray-gun

Inscripționare utilaje

Putem realiza inscripționarea utilajelor și echipamentelor dumneavoastră cu sigle, texte sau alte elemente grafice. Aceasta vă permite să vă promovați brandul și să vă personalizați echipamentele în concordanță cu identitatea vizuală a afacerii dumneavoastră.

Servicii colantari auto

Cu BlitzArtMedia, poți avea încredere că vei primi servicii de înaltă calitate, servicii colantari auto, rezultate remarcabile și un parteneriat de lungă durată. Fiecare proiect este tratat cu seriozitate și angajament, deoarece ne dorim ca tu să ai succes în mediul competitiv al afacerilor.

Contactează-ne astăzi și împreună vom crea o prezență vizuală care să te ajute să te diferențiezi și să obții succesul pe care îl meriți. Cu BlitzArtMedia, ai partenerul potrivit în drumul tău spre excelență în producția publicitară.